Program forår 2021

Tilmeldinger til højskoleaftner til Margit Tymm-Andersen på margittymm@gmail.com.

Det Grønlandske Hus – aflyst
Mandag 12. april 2021 kl. 17.00 – 19.30 i Det Grønlandske Hus, Vesterbro 79 Aalborg. Foredrag ved Gorm Houlberg tidligere ”Sejle kendt mand” og lods på krydstogtskibe gennem mange år på Grønland.

Generalforsamling – aflyst
Onsdag den 28. april 2021 kl. 18.00 i Ældresagens lokaler på Nørresundby Torv. Aflysningen er i overensstemmelse med en udmelding fra Foreningen Nordens Landskontor. Her kan læses formandens beretning.

Island i ord og billeder ved Aage Augustinus – aflyst
Onsdag den 5. maj 2021 kl. 19.00 på Trekanten, Aalborg SØ – bibliotek og kulturhus.

Filmaftnerne forår 2021 i Ældresagens lokaler på Nørresundby Torv er desværre ikke mulige pga. gældende Coronaretningslinjer. Vi håber, at en ny sæson kan starte op efterår 2021.

Program efterår 2021

Forfatter Lise Andersens romaner om Grønland
Onsdag den 15. september 2021 kl. 19.00 på Trekanten, Aalborg SØ – bibliotek og kulturhus

Lise Andersen vil fortælle om sit forfatterskab. Hovedvægten vil blive lagt på de romaner, der foregår i Grønland, bl.a. hendes nyeste roman ”Hudens tynde is”, som udkommer september 2020. Lise Andersen håber på en god dialog, og der vil blive mulighed for at købe nogle af hendes bøger.

Prisen for en aften inkl. Kaffe/the og bolle er 50 kr. og 60 kr. for ikke-medlemmer.

Der arbejdes på nye spændende arrangementer her i efteråret – bl.a. genopstart af filmaftnerne.