Program forår 2021

Tilmeldinger til højskoleaftner til Margit Tymm-Andersen på margittymm@gmail.com.

Generalforsamling – aflyst
Onsdag den 28. april 2021 kl. 18.00 i Ældresagens lokaler på Nørresundby Torv. Aflysningen er i overensstemmelse med en udmelding fra Foreningen Nordens Landskontor. Her kan læses formandens beretning.

Island i ord og billeder ved Aage Augustinus – aflyst
Onsdag den 5. maj 2021 kl. 19.00 på Trekanten, Aalborg SØ – bibliotek og kulturhus.

Juli

Onsdag den 21. juli 2021 – Endagstur til Mors i bus – hvis restriktionerne gør det muligt. Yderligere info følger.

August

Byvandring i Aalborg eller kør selv til besøg i Kornets hus syd for Hjørringtur til Mors i bus – hvis restriktionerne gør det muligt. Yderligere info følger.

Program efterår 2021

Forfatter Lise Andersens romaner om Grønland
Onsdag den 15. september 2021 kl. 19.00 på Trekanten, Aalborg SØ – bibliotek og kulturhus

Lise Andersen vil fortælle om sit forfatterskab. Hovedvægten vil blive lagt på de romaner, der foregår i Grønland, bl.a. hendes nyeste roman ”Hudens tynde is”, som udkommer september 2020. Lise Andersen håber på en god dialog, og der vil blive mulighed for at købe nogle af hendes bøger.

Prisen for en aften inkl. Kaffe/the og bolle er 50 kr. og 60 kr. for ikke-medlemmer.

Island (KjarvalonKjarval) v/Tor Løkken
Onsdag den 6. oktober 2021 kl. 19.00 på Trekanten, Aalborg SØ – bibliotek og kulturhus

Grønland v/Gorm Houlberg
Mandag den 11. oktober 2021 kl. 17.00-19.30 i Den Grønlandske Hus, Vesterbro 79, 9000 Aalborg. Foredrag ved Gorm Houlberg tidligere ”Sejle kendt mand” og lods på krydstogtskibe gennem mange år på Grønland.

Finnebarn v/Tapio Juhl
Onsdag den 17. november 2021 kl. 19.00 på Trekanten, Aalborg SØ – bibliotek og kulturhus

Filmaftnerne efterår 2021 i Ældresagens lokaler på Nørresundby Torv forventes at starte ny sæson. Yderligere info følger.