Udvid din horisont på det nordiske

 

Foreningen NORDEN har til formål at fremme det kulturelle samarbejde mellem indbyggerne i de nordiske lande, herunder at bidrage til at udvide kendskabet til de øvrige lande gennem bl.a. foredrag, film, rejseaktiviteter, ungdomsudveksling, venskabsbysamarbejde og lignende. Vi findes overalt i Danmark i næsten 100 lokale afdelinger med knap 10.000 medlemmer. Tanken er, at jo mere vi mennesker samarbejder, jo bedre lærer vi hinanden at kende og jo mindre sandsynligt er det, at vi bliver fjender. Derfor ønsker vi et stærkere samarbejde i Norden.

Kom og oplev

 

Filmaftner

Filmklubben mødes til en god filmaften den første mandag i måneden kl. 19.00. Filmene er håndplukket af filmudvalget, og det er særlige og originale film fra de nordiske lande, som fortjener et publikum. Vi mødes i Foreningshuset (Nørresundbys Gamle Rådhus), Torvet 5, 9400 Nørresundby.

Det koster 50 kr. i indmeldelsesgebyr og derefter 25 kr. pr. aften til brød. Medbring selv kaffe eller anden form for drikkevarer.

Arrangementsaftner

Kom og oplev spændende foredrag om oplevelser fra Danmark og de andre nordiske lande på udvalgte dage i efteråret. Vi mødes kl. 19.00 til hyggeligt samvær og en sang eller to fra højskolesangbogen.
Betaling til de forskellige arrangementer kan ske på konto 9070 9490816949 eller mobilepay 663148.

Se de spændende arrangementer efterår 2023 her.

Læseklubber

Har du lyst til at læse og diskutere litteratur i fællesskab med andre?
Bøgerne, som læses, er skrevet af forfattere bosat i Norden. De nordiske lande rummer mange spændende forfattere. Vi ønsker at øge interessen for nabolandenes litteratur for det nordiske kulturfællesskab.
Vi har i Foreningen Norden Aalborg 2 læsekredse.
Kredsen i Langholt ledes af Merete Bonnesen på mobil 41 59 28 66 og Tove Holm på telefon 98 25 72 50. Læsekredsen mødes i Sognegården i Langholt.
Læsekreds Trekanten ledes af Linda Esbech, som kan kontaktes på mobil 20 61 03 56. Mødedage tirsdag formiddage hver 6. uge i Kulturhuset Trekanten i Aalborg Øst.